ANTALYA / KAŞ - Kaş Halk Eğitimi Merkezi

Galip KARAKAN - Kurum Müdürü

Fethiye 1961 doğumluyum.İlk ve ortaöğrenimi Göcek İlkokulu ve Ortaokulunda tamamladım.  Lise öğrenimimi ise Fethiye isesinde tamamladım. Üniversite eğitmimi ise Muğla Eğitim Ensditüsünde tamamlayarak Kasım 1979 yılında Samsun Çarşamba Yaycılar Köyü ilkokulunda meslek hayatıma başladım.  Dalaman Kapukargın Köyü İlkokulu, Mardin Cizre Kurumcu İlkokulu, Mardin Cizre Yukarıkonak İlkokulu,Mardin Kızıltepe Alipaşa ve Yüceli İlkokulu ,1985 de Antalya Kaş İslamlar Öz İlkokulu,Kaş Çataloluk İlkokulu, Kaş Kalkan Mustafa Kocakaya İlkokulunda görevime devam ettim. 1989 yılında Mustafa Kocakaya ilkokuluna Müdür olarak atandım. 2003 te arsasını bedelsiz olarak kazandırdığım Kalkan İlköğretim Okulu Müdürlüğüne atandım. 2010 yılında çıkan rotasyon sonucu Kaş Merkez İlköğretim okuluna Müdür olarak atandım. 2014 de Durmuş Gülser Gedikoğlu İlkokuluna atanarak 3 ay Sonra Üzümlü İlkokulu Müdürü oalrak görevime devam ettim.  02.07.2019 tarihinde  Kaş Halk Eğitimi Merkezi müdürü olarak atandım halen görevime burada devam etmekteyim.